top of page

Дмитро Шакал | Артем Шакал | Надія Скоробогата | Ольга Карпюк | Василь Карпюк | Анна Шевченко | Людмила Кістанова

Оновлювати, відбудовувати та вдосконалювати: Трансформація пошкодженої будівлі в сучасний громадський центр

Галерея проекту

Saltivka_edited.jpg

Цей проєкт пропонує переконливе рішення для відновлення та реконструкції пошкодженої будівлі з використанням високоякісних матеріалів Kingspan та інноваційних модульних структурних елементів Speedstac. Пропозиція представляє заміну застарілого шестисекційного житлового будинку на нову, трисекційну структуру, спроєктовану для розміщення більшої кількості квартир, з необхідними інфраструктурними об'єктами для забезпечення комфорту та зручності мешканців.

Проєкт нової будівлі охоплює цілий ряд зручностей та послуг, щоб задовольнити різноманітні потреби громади. На першому поверсі будинку розташований затишний спільний вхід із зоною рецепції. Усередині будівлі мешканці можуть користуватися вітальнями, які сприяють громадській взаємодії, дитячим садком, магазином, дитячою ігровою кімнатою, енергонезалежним коворкінгом, доступними для людей на інвалідних візках, коморами, місцями для активного відпочинку, перукарнею та офісами.

Такий комплексний підхід має на меті створити яскравий та інклюзивний громадський центр, де мешканці зможуть комунікувати та розвиватися. Поєднуючи сучасні архітектурні елементи, ефективні матеріали та продуману інфраструктуру, проєкт має на меті оживити будівлю та створити сприятливе середовище для його мешканців.

bottom of page